Marketing

Marketing kan werkzaamheden niet uit handen nemen, maar wel makkelijker maken.

Papisamas heeft de beste marketingtools voor uw organisatie. Met deze nauwkeurige geselecteerde tools kunt u het proces van lead- en omzetgeneratie enorm verbeteren en versnellen. Uiteraard helpen wij u niet alleen met het aandragen van de geselecteerde tools, maar ook met de implementatie ervan.

foto-2
marketing-campagne

Marketing campagne

Een goede marketing campagne begint natuurlijk bij het bedenken van een (multimediaal) communicatieconcept met de doelstelling en de doelgroep van de klant als startpunt.
Vanaf de eerste brainstorm tot en met de executie zijn wij bij het proces betrokken. Als beide partijen enthousiast zijn over het communicatieconcept, gaan wij aan de slag. En onze missie is geslaagd wanneer we samen tot een creatieve en professionele marketing campagne komen, die aansluit op de doestelling en doelgroep van de klant!

Ontwerp & Design

Wij verzorgen alles op het gebied van vormgeving. U kunt hierbij denken aan huisstijlontwikkeling van visitekaartje tot het opmaken van een advertentie of het ontwerpen van een complete website. Dit alles produceren we in onze eigen DTP studio. Samen kijken we naar welke mogelijkheden het beste aansluiten op de doelstelling en bij de doelgroep van de klant. Natuurlijk kunnen we ook bestaande huisstijlen aanpassen! We ontwikkelen dan geen compleet nieuwe huisstijl, maar frissen de bestaande huisstijl op.

design
webdesign

Webdesign

Een goede website is onmisbaar voor elk bedrijf. Van website tot webwinkel, marketingbureau Papisamas heeft ervaring op elk vlak en verzorgt de ontwikkeling van elke website. We ontwerpen het design op basis van de sitemap, natuurlijk in goed overleg. Maar niet alleen het design, ook de techniek en de communicatiemogelijkheden op lange termijn verzorgen wij. Een website is namelijk nooit af!

Websiteontwikkeling die past bij uw doelstelling
Website of webwinkel, we baseren ons ontwerp altijd op basis van uw doelstelling. Alles wordt in onze eigen studio ontwikkeld en gehost.

Online Marketing

Online marketingcampagne: van concept tot uitvoering
Online Marketing, of internet marketing, biedt veel mogelijkheden om een doelgroep te bereiken. Op basis van de doelstelling en de doelgroep stellen we een marketingmix samen. Altijd staat bij een online marketingcampagne een website of actiepagina centraal. Hier omheen ontwikkelen we bijpassende communicatie-uitingen. Denk hierbij aan de inzet van Social Media, Bannering, SEO, Google Adwords, Video’s, Content en Mailing!

Wij zijn Google gecertificeerd ? en ontwikkelen alles in onze eigen studio. Ook houden we altijd goed de voortgang van online campagnes in de gaten. Hiervoor gebruiken we verschillende tools zoals Google Analytics. Aan de hand daarvan optimaliseren we de campagnes om maximaal resultaat de behalen! Het motto voor Online Marketing is dan ook: “Meten is weten!”

online-marketing
video-marketing

Video marketing

Verander uw kijkers naar kopers met videomarketing
Een video of animatie is een krachtige tool. Bewegende beelden en geluid pakken sneller je aandacht en houden deze langer vast. In een aantal stappen helpen we u om met een heldere strategie concrete doelstellingen te realiseren. Welke video’s en/of animaties hebben we nodig om je doelgroep in het hart te raken? Deze verspreiden we via alle relevante kanalen en met online activatie, SEO, advertising en retargeting zorgen we voor een hoog bereik. Tijdens de campagne houden we continu een vinger aan de digitale pols om de resultaten steeds te optimaliseren.

Field Marketing

Fieldmarketing professionals met kennis van verschillende industrieën, ondersteunen de marketingoperatie van hun klanten. Met fieldmarketing gaan wij face-to-face marketing aan met als doel uw klanten uitleg te geven over uw product of dienst en om toekomstige aankoopbeslissingen te beïnvloeden. Fieldmarketing is structureel uitvoerbaar, maar ook op adhoc basis. Papisamas is hoog gekwalificeerd en gespecialiseerd in het leveren van een merkbeleving, merkwaarden en verkoop.

field-marketing
actie-marketing

Actie Marketing

Actiemarketing zorgt voor snel resultaat in korte tijd. Door de inzet van actiemarketing zorgt Papisamas voor een boost aan de verkoop of bekendheid van een merk of product. Op deze manier worden korte termijn doelstellingen snel behaald.

Papisamas trekt met actiemarketing aandacht en zorgt voor belevenis rondom een merk of product. We voeren de actiemarketing uit op basis van de doelstelling en de doelgroep van de klant door middel van creatieve ideeën en houden de klant goed op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen!

Event Marketing

Papisamas kan uw product als onderdeel van een event promoten.

Campagnes
Event Marketing kan worden ingezet voor directe verkoop van uw product, een sampling campagne, het vergroten van de naamsbekendheid of merkentrouw of het genereren van website traffic. Een evenement biedt een uitstekende mogelijkheid om een grote specifieke doelgroep te bereiken. Samen met onze opdrachtgevers schrijven we een concept dat aansluit op de beleving of het thema van het event.

even-marketing