Leads & Omzet

Papisamas brengt uw bedrijf effectief in contact met uw doelgroep. Door het inzetten van krachtige marketing en sales middelen worden er nieuwe leads en verkoopkansen gerealiseerd. Met als resultaat meer omzet bij nieuwe en bestaande klanten. De specialisten van Papisamas ondersteunen u met het realiseren, implementeren en uitvoeren van velen diensten binnen de sales.

leads-omzet
trainingen-coaching

Trainingen, Coaching & Workshops

Papisamas geeft trainingen op maat, gericht op een specifiek onderwerp of aandachtsgebied dat bij u als opdrachtgever speelt. Het doel van de trainingen is om meer rendement te halen uit sales professionals waardoor ze naar een hoger niveau worden getild. Daarnaast verzorgen we workshops op locatie mbt het beter gebruik van computers.

De trainingen worden op maat aangeboden. Papisamas bepaalt samen met u waar de trainingsbehoefte ligt en stelt vervolgens in samenspraak met de trainer een passend programma samen. De nadruk ligt dus op daar waar de behoefte het grootst is.

Merchandising

POS-plaatsen, displays opbouwen & schap-inrichting
Papisamas zorgt voor een maximaal verkoopresultaat door efficiënte en opvallende presentaties van uw POS-materiaal. Wij bouwen uw displays op, richten de schappen in volgens uw plan en brengen op die manier uw producten optimaal onder de aandacht.

merchandising
direct-sales

Direct Sales & Acquisitie

Papisamas biedt u een integrale marketing & salesaanpak waarmee u tijd en kwaliteit wint. Wij investeren in contactmomenten en benutten daarbij alle bruikbare sales- en marketingkanalen waardoor wij commerciële waarde toevoegen aan uw organisatie. Onze professionals zijn in staat uw positionering verder uit te werken en commerciële successen te boeken.

Aquisitie gaat om de juiste strategie, het bepaalt vaak de eerste indruk van uw aanstaande klant en is daarmee bepalend voor het verkoopproces en het begin van een langere relatie met uw klant. Ons ervaren en enthousiast team van professionals neemt uw acquisitie (deels) over. Ons product is uw afspraak!

Relatiebeheer

Doordacht relatiebeheer maakt relaties tot ambassadeurs
Papisamas zorgt ervoor dat bestaande klanten tevreden worden en blijven over de producten, diensten en service die u levert. Wij doen dit door goed relatiebeheer: inzicht hebben in de behoeften van uw klant, ervoor zorgen dat het juiste aanbod op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt. Kortom, een goede klantervaring door persoonlijke aandacht en contact. Onze missie is om door relatiebeheer te zorgen dat klanten relaties worden en relaties ambassadeurs.

foto-4
foto-3

Aftersales en nazorg

Wist u dat After Sales net zo belangrijk is als Sales?
Verkoop en service eindigen niet bij de aankoop.
Door persoonlijk contact met de klant, waarbij gekeken en geluisterd wordt of de klant tevreden is en of deze op- of aanmerkingen heeft, zorgt Papisamas voor een goed klantcontact en terugkerende klanten. After Sales is belangrijk om tevreden klanten te houden en ontevreden klanten tevreden te maken.

Nazorg is ook een belangrijke factor voor klanttevredenheid, zo blijkt uit onderzoek. Tijd en aandacht voor uw klanten na een aankoop of contactmoment heeft een positief effect op hoe uw klanten denken over uw merk of organisatie. Tegelijkertijd kunt u dit moment eventueel gebruiken voor cross-selling van andere producten of diensten.