Over Papisamas

Papisamas is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het Midden- en Kleinbedrijf
Verkopen is naar onze mening niet alleen een kwestie van een goede presentatie: inlevingsvermogen, meedenken met uw klant en overtuigingkracht, waarbij een gun-situatie ontstaat, zijn essentieel voor een duurzaam partnerschap.

Uw klanten worden niet van de één op de andere dag klant en daarom besteden wij tijd en aandacht in het succesvol converteren van lead naar klant. Bovendien functioneren marketing en verkoop nog vaak teveel gescheiden van elkaar, waarbij de activiteiten niet of nauwelijks op elkaar zijn afgestemd en informatie- en kennisoverdracht beperkt is.

De middelen die Papisamas inzet spitsen zich volledig toe op uw huidige offline en online marketing activiteiten. Een pragmatische maar effectieve aanpak die zo min mogelijk verandert aan uw huidige werkwijze waardoor onze specialisten helpen groeiende bedrijven verder uit te bouwen en te professionaliseren en krimpende bedrijven nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Een betere marktbewerking begint met een goede samenwerking tussen marketing en verkoop

curaco